Toernooitabellen

U weet nu alles wat nodig is om op de webserver te spelen. Er zijn nog enkele andere interessante menukeuzes, die we hier kort vermelden. Deze menukeuzes zijn steeds beschikbaar, ook als men niet is aangemeld.

tableslink (2K) Via de menukeuze Tables and results krijgt u een overzicht van alle webserver toernooien. Omdat er reeds zoveel webservertoernooien zijn, heeft men ze ingedeeld in groepen:

tableslist (25K)

Klik op een groep om de toernooien te zien.

tableslist2 (12K)

Klik op een toernooi om de toernooitabel te zien.

tableslist3 (13K)

Onderaan de toernooitabel vindt u de allerlei gegevens over het toernooi: startdatum, einddatum, bedenktijd, enz. Er wordt ook vermeld of de partijen al dan niet 'live' kunnen bekeken worden, eventueel met een vertraging van enkele zetten. In het bovenstaande voorbeeld kan iedereen (The public) de partijen bekijken terwijl ze nog bezig zijn (...after 0 games are finished...) zonder vertraging (...delayed by 0 moves...).

crosstabledot (1K)Bij 'live transmission' kunt u een partij tussen twee spelers opvragen door in de toernooitabel te klikken op de uitslag van de partij, of op het blauwe puntje in het geval de partij nog bezig is.

Via de koppeling Get PGN downloadt u alle partijen uit het toernooi naar uw pc.

En als u in de toernooitabel op de naam van een speler klikt, krijgt u meer gegevens over deze speler te zien, zoals zijn meest recente ICCF-rating en de webservertoernooien waaraan de speler momenteel deelneemt.

tableslist4 (10K)

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende