Persoonsgegevens wijzigen

U doet er de eerste keer goed aan uw persoonsgegevens na te zien en eventueel aan te passen.

personallink (3K) Klik in het menu onder de hoofding  System  op de koppeling Personal settings. U krijgt een formulier met uw persoonsgegevens.

playerdetails (9K)

In dit formulier kunt u uw persoonsgegevens wijzigen. Zorg er zeker voor dat uw e-mailadres correct is. Dit adres wordt immers gebruikt om u te verwittigen als een tegenstander een zet heeft uitgevoerd, of als de toernooileider contact met u moet nemen.

De andere gegevens (geboortedatum en postadres) zijn niet verplicht, maar kunnen nuttig zijn voor de toernooileider. De geboortedatum wijzigt u het gemakkelijkst via de  Select  knop, waardoor u een kalender opent om jaar, maand en dag te selecteren.

Onderaan het formulier kunt u drie opties instellen:
Use drag and drop to enter moves: vink dit aan om stukken op het schaakbord te kunnen verplaatsen met de klik-en-sleep methode;
Disable notifications for opponent's moves: vink dit aan om GEEN e-mailberichten te ontvangen met de zetten van uw tegenstanders;
Disable notifications for your own moves: vink dit aan om GEEN e-mailberichten te ontvangen van uw eigen zetten.

Merk op: als u hier een optie wijzigt geldt ze meteen voor al uw partijen, en wordt een individueel ingestelde optie overschreven (zie Partij bekijken (tegenstander aan zet) (Notifications) en Zet uitvoeren (Use drag and drop).

Klik tenslote op de de  Save changes  knop om de persoonsgegevens te bewaren.

Paswoord wijzigen

Het voorlopige paswoord dat u heeft ontvangen van de ICCF mag u niet blijven gebruiken. U moet het vervangen door een nieuw paswoord dat alleen door u gekend is.

Om het paswoord te wijzigen klikt u bovenaan de pagina met uw persoonsgegevens op de koppeling click here naast If you want to change your password. U krijgt dan volgend formulier:

changepassword (5K)

Bij Old password geeft u het voorlopige paswoord in dat u kreeg van de ICCF, en daaronder twee maal (naast New password en Retype new password) een nieuw paswoord dat u zelf bepaalt en enkel door u gekend is (u moet het twee maal ingeven om zeker te zijn dat u geen tikfout hebt gemaakt). Dat nieuwe paswoord mag niet kleiner zijn dan 8 karakters, en moet ten minste 1 cijfer bevatten.

Klik vervolgens op de  Change password  knop en de  Save changes  knop, en vanaf nu is uw nieuw paswoord geldig. Onthoud het goed! Indien u het toch ooit zou vergeten, dan kunt u het in het aanmeldingsvenster via de link If you forgot your password, click here opvragen. Het wordt u dan via e-mail opgestuurd.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende